Detinguda una parella que venia haixix a les rodalies d’un parc infantil a Santa Coloma de Gramenet

Els arrestats, parella sentimental, seien a les rodalies d’un parc on els compradors s’apropaven per a realitzar l’intercanvi

0
907

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Santa Coloma de Gramenet van detenir un home i una dona, parella sentimental, de 38 i 46 anys i nacionalitat marroquina i espanyola respectivament, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública en la vessant de tràfic de drogues. Els arrestats, veïns de  Barcelona, distribuïen haixix des de les rodalies d’un parc infantil tant a majors com a menors d’edat.

L’operatiu, que va permetre detenir la parella, es va realitzar el passat 11 de setembre arran d’una informació que havia arribat als agents dies abans conforme a la zona del Passeig de Salzereda de la localitat s’estaria venent haixix al carrer.

Un cop els agents van corroborar la informació rebuda van dissenyar un operatiu per tal de detenir els venedors. L’operatiu es va realitzar poc després de les 22 hores del passat 11 de setembre, van localitzar els dos detinguts al lloc indicat i rodejats d’un grup de joves on es trobava també la filla, menor d’edat, de la detinguda. Alguns dels joves portaven bossetes amb petites dosis d’haixix per al seu consum que presumptament haurien adquirit als detinguts.

En l’escorcoll realitzat a la parella es van intervenir una cinquantena de bossetes monodosis preparades per a la venda, 600 euros en efectiu i una navalla.

Es dóna la circumstància que l’home acumulava més de 20 antecedents per delictes anteriors de diferent tipologia.

Els detinguts van passar a disposició judicial el 13 de setembre davant el jutjat en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Gramenet qui va decretar llibertat amb càrrecs per a tots dos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí