Projecte Singulars AdriJove Ocupa’t 2020

Des des Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs iniciem el Projecte Singulars AdriJove Ocupa't 2020.

0
174

Des des Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs iniciem una nova edició del Projecte Singulars AdriJove Ocupa’t 2020, pensat per a joves de 16 a 29 anys aturats, apuntats a l’Oficina de Treball i beneficiaris de Garantia Juvenil, que tenen motivació i interès per formar-se en gestor/a administratiu/iva amb coneixements digitals.

El programa el que pretén és la millora de l’ocupabilitat, proporcionant-los una qualificació i unes competències tant personals com professionals que els permeti inserir-se en el mercat laboral ajudant-los a definir i construir el seu itinerari o trajectòria professional o bé el retorn al sistema educatiu reglat.       

Si vols conèixer el projecte vine a les nostres instal·lacions o truca’ns.

Área de Promoció Econòmica

Secció de Formació i Ocupació

EDIFICI BESÒS – Plaça Francesc Micheli i Jové s/n

934 622 874

formacioiocupacio@sant-adria.net

«Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil»

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here