21.9 C
Badalona
lunes, julio 1, 2024
spot_img

La Fundació Acollida i Esperança renova la seva pàgina web i presenta la memòria de l’any 2023

A final del mes de juny la Fundació Acollida i Esperança ha actualitzat la seva pàgina web després de més de 10 anys. En ella, la persona usuària podrà navegar d’una forma més intuïtiva i tindrà al seu abast multitud de documents i materials per a descarregar, com per exemple, les últimes memòries de la fundació.
Amb aquest canvi, l’entitat continua fomentant la seva transparència i mostra, de manera més senzilla i accessible, tota la informació recopilada d’aquests més de 30 anys d’història d’Acollida i Esperança fent camí cap a la justícia social.


1.278 persones beneficiàries el 2023
Dades d’atenció de 2023 En un any, la Fundació Acollida i Esperança ha donat resposta a 1.278 persones: 232 a les cases d’acollida, al pis d’inclusió i a través del servei SAVA, Emancipa’t! i del servei d’habitatge, 509 pacients socials a la clínica odonològica SOPS i 537 persones a través de l’empresa social Mansol Projectes. D’aquest total, un 53,93% eren homes, un 45,77% dones i un 0,39% persones no binàries.
Tot aquest impacte social s’ha pogut dur a terme gràcies a l’equip humà format per 76 persones voluntàries i 82 treballadors/es i mitjançant el suport econòmic que ha obtingut de les institucions públiques, empreses col·laboradores i donatius privats.

Des de 1993, fent camí cap a la justícia social

La Fundació Acollida i Esperança és una entitat sense ànim de lucre de Catalunya que treballa per generar oportunitats de canvi i acompanyar a persones en situació d’exclusió social, especialment persones afectades pel VIH/Sida, sense recursos econòmics, personal ni suport familiar, per tal de millorar la seva qualitat de vida i la seva autonomia.

Altres Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles