20.9 C
Badalona
miércoles, junio 26, 2024
spot_img

La zona d’oci del polígon de Can Ribó tornarà a comptar aquest divendres nit amb un punt informatiu sobre els riscos del consum de substàncies addictives

La zona d’oci del polígon de Can Ribó de Badalona tornarà aquest divendres 14 de juny a tenir un punt d’atenció per informar la ciutadania, sobretot als més joves, sobre els riscos que té per a la salut el consum i l’abús de substàncies addictives. La carpa també s’instal·larà el pròxim divendres 21 de juny amb motiu de les celebracions pels joves durant aquests dies de les festes de graduacions i de l’inici de l’estiu.

El punt informatiu se situa en unes les zones més concorregudes de sortides d’esbarjo i diversió nocturna amb l’objectiu de conscienciar dels riscos que té el consum de substàncies addictives. Es farà especial incidència sobre els efectes què tenen les diferents substàncies addictives i com es poden potenciar en funció de les combinacions que es facin amb d’altres, com ara l’alcohol. També s’informarà de com afecta al cos de manera diferent el consum de substàncies segons la fisiologia de les persones, o segons l’estat físic o si, per exemple, en el cas de les dones es té la menstruació, etc.

Aquest punt també es converteix en un espai de suport per si alguna persona necessita, per exemple, beure aigua o carregar el telèfon mòbil si s’ha quedat sense bateria per a fer una trucada a familiars o amics.

Aquesta acció forma part de les activitats que desenvolupa el servei de Salut de l’Ajuntament de Badalona en espais d’oci nocturn. A més d’aquests divendres 14 i 21 de juny, està previst que aquest punt informatiu s’instal·li també els divendres 5 i 19 de juliol.

Altres Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles