21.9 C
Badalona
miércoles, junio 26, 2024
spot_img

Badalona commemora aquest divendres 14 de juny el Dia Mundial de les Persones Donants de Sang amb una jornada de donació a la plaça de la Plana

Aquest divendres 14 de juny, amb motiu del Dia Mundial de les Persones Donants de Sang, la plaça de la Plana de Badalona acull una jornada de donació de sang. Entre les 17 i les 21 hores s’instal·larà una unitat mòbil on les persones que vulguin podran fer la seva donació. Es pot reservar torn en aquest enllaç.

La jornada s’afegeix a la Marató de Donació de Sang que es va fer ahir dimecres 12 de juny a l’Hospital Municipal de Badalona. En aquesta marató, com a novetat, els participants van poder emprar ulleres de realitat virtual per relaxar-se abans de la fer la donació.

Per donar visibilitat a la celebració del Dia Mundial de les Persones Donants de Sang també s’il·luminarà de vermell l’Edifici de Capitania del Port de Badalona.

128.000 donacions de sang en mig any

El Banc de Sang i Teixits celebra el Dia Mundial de les Persones Donants de Sang d’aquest divendres 14 de juny amb la culminació d’un repte iniciat al mes de gener: arribar a les 128.000 donacions de sang, la meitat de les donacions anuals necessàries per cobrir les necessitats dels pacients. En aquesta xifra tenen una gran importància les donacions fetes a Badalona, on entre l’1 de gener i l’11 de juny s’han recollit 3.767 donacions.

Altres Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles