26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

Badalona instal·la una pantalla gegant al parc del Gran Sol de Llefià per veure el partit Espanya-França de semifinals de l’Euro2024

L’Ajuntament de Badalona instal·larà demà dimarts 9 de juliol una pantalla gegant LED de 6×4 metres al parc del Gran Sol, al barri de Llefià, per poder veure el partit de semifinals de l’Eurocopa 2024 de futbol que disputaran les seleccions d’Espanya i França. L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol compleix així amb el seu compromís públic d’instal·lar la pantalla perquè aquells badalonins que ho desitgin puguin gaudir de l’eliminatòria en directe i en aquest format.

El partit es jugarà a la ciutat alemanya de Múnic a partir de les 21 hores i serà retransmès per la 1 de Televisió Espanyola. Des de mitja hora abans hi haurà música ambiental al parc del Gran Sol. A banda de l’aforament de l’amfiteatre del parc, s’hi afegiran 500 cadires més.

L’alcalde va fer pública aquesta iniciativa a les seves xarxes divendres passat, quan van finalitzar els quarts de final, amb victòria d’Espanya sobre Alemanya. “Estem en semifinals de l’Eurocopa i tal com em vaig comprometre posarem una pantalla gegant a Badalona per poder-la seguir en directe”, va escriure. “Us convido a tots a viure aquest partit tan emocionant”, va afegir.

Altres Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles