24.1 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

L’Ajuntament instal·larà mesures de protecció per evitar nous despreniments a la façana del Mercat Municipal Maignon

L’Ajuntament de Badalona ha començat els treballs per garantir la seguretat dels veïns, vianants i comerciants entorn del Mercat Municipal Maignon després dels despreniments que hi ha hagut aquest cap de setmana a la façana de l’edifici, situada al passatge de Maignon, al barri del Centre.

Aquest mateix matí, l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, acompanyat de la regidora del districte 1 i de l’Àrea de Comerç, Mercats i Consum, Rosa Bertran, i del regidor de l’Àrea de Seguretat Ciutadana, Juan Manuel Ruiz, així com de tècnics municipals, han avaluat la situació, coordinat les primeres tasques de protecció i s’ha ordenat la contractació urgent d’una empresa especialitzada que instal·li les mesures de seguretat que siguin necessàries per evitar nous despreniments.

L’alcalde ha recordat que: “aquesta situació és conseqüència d’haver anul·lat la reforma del Mercat Maignon que vam impulsar l’any 2015 durant el meu primer mandat”, “el que sí puc assegurar a la ciutadania i als comerciants és que començarem immediatament la redacció d’un nou projecte per tal que durant aquest mandat municipal puguem tenir un nou mercat”, ha conclòs Xavier Garcia Albiol.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles