La Fundació Llegat Roca i Pi ha signat el 24 de març nous convenis de col·laboració amb 30 entitats socials i 11 parròquies, principalment de Badalona, amb l’objectiu de contribuir a l’acompanyament que fan a persones i famílies en risc d’exclusió social.

La col·laboració es realitza en el marc d’un Programa de convenis que concreta aportacions econòmiques de la Fundació Roca i Pi a les entitats amb la finalitat de reforçar la seva tasca. A través d’aquests convenis anuals s’arriba i es dona suport a més de 14.000 persones.

“El major percentatge, un 46%, es destina a infància i joventut. De fet s’ha incrementat aquesta aportació respecte al 2022 d’acord amb les necessitats d’acompanyament a infants i joves a Badalona. Seguidament un 31% de les aportacionses dedica al col·lectiu d’adults en situació d’exclusió social”, destaca Mar Alsamora, cap d’Acció Social de la Fundació Llegat Roca i Pi.A més, es fa acompanyament a àmbits com persones nouvingudes, gent gran i persones amb discapacitat, entre d’altres.

Aquest any 2023 la Fundació Llegat Roca i Pi té previst aportar més de 496.000 euros a entitats socials i parròquies en el marc d’aquest Programa de convenis d’acord amb la missió d’acompanyar a persones i famílies en situació de vulnerabilitat, sobretot a la ciutat de Badalona.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí