26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

La Copa del Rei de Badalona tindrà un espai de 500 m² destinat a promocionar la restauració local 

Entre dijous 16 i diumenge 19 de febrer, coincidint amb la celebració de la Copa del Rei de bàsquet a Badalona, s’instal·larà a la Fan Zone del Gorg un espai de 500 m² exclusivament destinat a promocionar la restauració local. En aquesta mostra gastronòmica s’oferiran menjars, postres, begudes i cafès per presentar als assistents un petit tast de la riquesa culinària que es pot trobar a la ciutat.  

La creació d’aquest espai de restauració local arriba gràcies a l’acord entre l’Ajuntament de Badalona i l’acb per gestionar els serveis que s’oferiran a les Fan Zones de la Copa del Rei. Fruit d’aquesta entesa es va estipular que l’oferta gastronòmica present a la Fan Zone del Gorg fos únicament de negocis del municipi i que no s’instal·laria cap mena d’espai de restauració a la Fan Zone del Centre, ja que als voltants de la plaça Pompeu Fabra hi ha molts bars i restaurants amb propostes variades.  

La materialització de l’acord s’ha dut a terme amb un conveni entre l’acb i el Gremi d’Hostaleria i Turisme del Barcelonès Nord i Maresme Sud, l’entitat proposada per l’Ajuntament perquè és la que reuneix major nombre de negocis gastronòmics de la ciutat. A banda d’aquest conveni, el Gremi ha arribat a un acord amb Badalona Capaç perquè algunes persones que donin servei a l’espai de restauració del Gorg siguin persones d’aquesta entitat, col·laborant així en la seva incorporació al mercat laboral.  

La presentació del conveni entre l’acb i el Gremi d’Hostaleria i Turisme del Barcelonès Nord i Maresme Sud s’ha fet aquest dimarts a la sala de premsa de l’edifici El Viver en un acte que ha comptat amb la presència del primer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID, Àlex Montornès; la presidenta del Gremi d’Hostaleria i Turisme del Barcelonès Nord i Maresme Sud, Núria Garriga; i Antonio Martínez Donate, vicepresident de Badalona Capaç. 

El regidor Àlex Montornès ha explicat que “des de la designació de Badalona com a seu de la Copa del Rei hem treballat per promocionar la ciutat, atraure visitants i, especialment, potenciar i donar protagonisme a tots els atractius de la ciutat, que són molts”. “El conveni que presentem avui és una mostra d’aquesta feina i serveix per reservar un espai destacat a la restauració de Badalona, que és un actiu imprescindible i una referència en aquest sector”, ha assegurat Montornès. El regidor ha destacat que “amb aquest espai gastronòmic aconseguim un doble objectiu: garantim que el retorn econòmic de l’oferta de restauració es queda a la ciutat i afavorim la inclusió sociolaboral de les persones en el marc d’un esdeveniment esportiu de gran magnitud”.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles