9.8 C
Badalona
martes, diciembre 5, 2023
spot_img

Alumnes de l’Escola Pau Gargallo realitzen una instal·lació efímera a la sala El Refugi de la plaça de la Vila 

Els alumnes de 4t d’ESDAPC (Escola Superior de Disseny i d’Arts Plàstiques de Catalunya) de l’especialitat de Disseny Gràfic de l’Escola Pau Gargallo han realitzat, dins de l’assignatura de Muntatges efímers, una instal·lació anomenada «TEMPS» que es podrà veure aquest divendres i dissabte a la sala El Refugi de la plaça de la Vila de Badalona. La inauguració serà el divendres 19 a les 18 hores i es podrà visitar fins a l’endemà, dissabte 20, al vespre

Es tracta d’una petita instal·lació ideada, dissenyada i executada pels alumnes que pren com a punt de partida un concepte escollit per ells mateixos, el temps. El projecte ha estat tutoritzat pel professor, arquitecte i escenògraf Juli Sanjuan Palma. La instal·lació “TEMPS” va acompanyada d’aquesta reflexió: “El temps és descrit com una magnitud física amb què es mesura la durada o la separació d’esdeveniments. Ens permet ordenar en seqüències, establint un passat, un present i un futur. Des d’un punt més espiritual, on la bellesa està en allò efímer, on el temps se’ns en va de les mans”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles