26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

25 alumnes d’instituts de Badalona reben el reconeixement de l’Ajuntament per haver obtingut notes d’excel·lència a les proves d’accés a la universitat 

Aquest dimarts, 4 d’octubre, a la sala d’actes del Museu de Badalona ha tingut lloc l’acte de reconeixement als 25 alumnes de 12 instituts de la ciutat que el curs passat van obtenir un 9 o una nota superior en les Proves d’Accés a la Universitat (PAU). L’objectiu d’aquest homenatge és donar visibilitat a l’esforç i a la trajectòria acadèmica d’aquests alumnes i al treball de l’equip docent. 

L’acte de reconeixement ha comptat amb la presència de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i la regidora de Joventut, Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Andrea Zapata, en el qual s’ha fet entrega a l’alumnat i al professorat i representants dels centres educatius d’un diploma commemoratiu.  

Durant l’acte, l’alcalde Guijarro ha felicitat els estudiants “pels grans resultats acadèmics assolits, però sobretot pel vostre esforç sostingut en el temps que ha permès que obtingueu aquestes notes, ja que el treball constant és sempre més important que les qualificacions que es puguin aconseguir”. L’alcalde ha destacat que “cal reconèixer també el paper de tot el professorat i de les famílies, perquè el seu suport en tota mena de situacions ha estat i serà imprescindible en el camí d’aquests estudiants”.  

El grup d’estudiants homenatjats està format per 11 noies i 14 nois que van cursar els estudis de batxillerat a 12 centres diferents: Institut Ventura Gassol; Institut La Llauna; Institut Isaac Albéniz; Institut Júlia Minguell; Institut Badalona VII: Institut Pompeu Fabra; Col·legi Badalonès; Escola Garbí Pere Vergés; Col·legi Cultural; Col·legi Sant Andreu i Col·legi Mare de Déu de l’Assumpció. 

Entre els estudis que han triat per continuar la seva carrera acadèmica, predominen els vinculats a la Biologia i la Biotecnologia, Medicina, Matemàtiques, Periodisme i Audiovisual, entre altres. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles