26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

Els poliesportius municipals de Badalona rebran una inversió de prop d’11 milions per a l’adequació i la millora de les seves instal·lacions 

Els poliesportius municipals de Badalona rebran una inversió de prop d’11 milions d’euros destinats a l’adequació i la millora de les instal·lacions. Les obres, que s’emmarquen en les actuacions amb motiu de la celebració de la Copa del Rei de bàsquet 2023, impliquen en una primera fase 6 poliesportius, amb 3,4 milions d’euros d’inversió, i una segona fase, amb la reforma integral del poliesportiu Països Catalans, de 7,35 milions d’euros, en aquest cas amb aportacions del fons Next Generation de la Unió Europea. 

L’adequació dels poliesportius suposaran obres per import de 10.767.641 euros, dels quals més de 6,3 milions estan aportats per l’Ajuntament de Badalona; 1,5 milions provenen de la Diputació de Barcelona, i més de 2,9 milions estan previstos que arribaran via fons Next Generation

El poliesportiu Llefià, la instal·lació escollida per a la celebració de la Minicopa Endesa de categoria infantil que es disputarà coincidint amb la celebració de la Copa del Rei a Badalona, rep una inversió d’1,02 milions d’euros. En aquest equipament, a l’igual que a la resta, les obres d’adequació es centraran bàsicament en el manteniment de les façanes i de les cobertes; l’arranjament general de vestidors, les instal·lacions de subministrament; la reposició o adquisició d’equipaments esportius com ara taulells de bàsquet de metacrilat, nous seients i marcadors, entre altres.  

Inversions als poliesportius 

Llefià 1,02 milions d’euros 
Bufalà 203.018 euros 
Joaquim Blume 117.446 euros 
Montigalà 695.071 euros 
Casagemes-Albert Esteve 678.868 euros 
La Plana 684.050 euros 

(S’adjunta un document amb els detalls de les actuacions que es portaran a terme a cadascuna de les instal·lacions esportives municipals esmentades) 

Presentació de les actuacions 

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, acompanyat de la regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut de l’Ajuntament de Badalona, Teresa González, ha estat l’encarregat de presentar tots els detalls de les actuacions als poliesportius municipals de la ciutat. L’acte ha tingut lloc aquest migdia al poliesportiu de Llefià que avui i demà acull la 15a edició de la Copa Badalona de Minibàsquet amb la participació d’onze clubs i entitats esportives en categoria masculina i deu en categoria femenina.  

L’alcalde, Rubén Guijarro, ha remarcat que: “amb aquestes actuacions fem realitat el compromís de millorar unes instal·lacions esportives municipals que arrosseguen molts anys d’una manca de manteniment”. Amb aquest impuls, reforçat per la celebració l’any vinent de la Copa del Rei de bàsquet, afegeix l’alcalde: “fem un pas important en l’objectiu de disposar d’unes instal·lacions que estiguin a l’altura de la qualitat i l’excel·lència que, malgrat totes les dificultats, demostren els clubs i els esportistes de la ciutat any rere any”. No obstant això, l’alcalde ha assenyalat que: “tot i aquest impuls, a Badalona encara ens queda molt camí per recórrer i molta feina al davant per tenir unes instal·lacions esportives que puguin acollir com es mereix l’ampli ventall d’esports que es practiquen a la ciutat”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles