22.5 C
Badalona
viernes, junio 24, 2022
spot_img

L’Ajuntament de Badalona signa un acord de col·laboració amb el Club Esportiu Seagull per contribuir a la seva consolidació i futur creixement

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i la presidenta del Club Esportiu Seagull Badalona, María del Pilar Ruiz Hernando, han signat aquesta tarda un acord que permeti “la consolidació del primer equip en la categoria actual (Reto Iberdrola) i construcció d’un primer equip que pugui, en el futur, portar al club a la 1a Divisió Nacional de la RFEF”. 

Segons aquest acord, l’Ajuntament de Badalona es compromet a consignar una partida de 145 000 euros al Pressupost Municipal per establir un contracte de patrocini amb el CE Seagull com a suport econòmic indispensable per la consolidació del primer equip. Per la seva banda, el CE Seagull es compromet a continuar treballant en la promoció del futbol femení com ho ha fet fins ara i consolidar un projecte sòlid i competitiu que ajudi a projectar a Badalona com a ciutat referent en el món de l’esport femení i dels seus valors. 

D’altra banda, l’Ajuntament i el Club Esportiu Seagull col·laboraran perquè el club pugui disposar dels horaris i dels espais necessaris per al seu futbol base al Camp de Futbol de Montigalà. En qualsevol cas la voluntat és que no es podran reduir respecte dels actuals. A més, el Seagull es compromet a col·laborar amb l’Ajuntament de Badalona en totes les campanyes en favor de la igualtat i diversitat que s’organitzin per part de les diferents àrees de govern de la Corporació Municipal. 

Comissió de Seguiment 

L’Ajuntament de Badalona i el CE Seagull constituiran una Comissió de Seguiment d’aquest Protocol d’Acords amb una convocatòria mínima d’una sessió per semestre per fer el corresponent control del compliment dels acords i com a eina de resolució davant possibles conflictes i incidències. 

Per a l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol: “aquest acord posa els fonaments de la consolidació del club i referma la projecció de les gavines a l’esglaó més alt del futbol femení”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,614SeguidoresSeguir
11SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles