22.5 C
Badalona
viernes, junio 24, 2022
spot_img

El vídeo «Sense paraules» de BSA, finalista com a millor video de la Gala dels XII Premis Corresponsables

El vídeo d’homenatge i agraïment als professionals de Badalona Serveis Assistencials (BSA) 2021 “Sense Paraules” ha estat finalista de la categoria millor vídeo corporatiu o audiovisual dels XII Premis Corresponsables celebrats avui, dijous, 28 d’octubre a Madrid.

El vídeo “Sense Paraules” que rep homenatge als professionals de BSA i agraeix la col·laboració de tots els agents durant la pandèmia COVID-19 és un dels finalistes de la Gala dels XII Premis Corresponsables. Al mes de juliol ja va ser un dels 6 vídeos seleccionats en la fase de votació popular i aquesta tardor ha resultat finalista en la votació del jurat format per 91 persones dins la categoria de millor vídeo corporatiu o audiovisual dels premis de comunicació responsable Corresponsables.

El lliurament dels reconeixements ha tingut lloc aquest dijous, 28 d’octubre, en el Ministeri de Treball a Madrid. En aquesta edició ha participat més de 800 candidatures i 16 països ja que es tracta d’uns guardons a nivell iberoamericà.

«Sense paraules» va veure la llum coincidint amb la diada de Sant Jordi d’enguany. Mostra en un parell de minuts, amb el so com a fil conductor i sense paraules, el dia a dia dels professionals que formem BSA i els serveis que ofereixen en totes les línies d’atenció: primària, especialitzada, sociosanitària, salut mental i domiciliària. El vídeo també és un agraïment a la ciutadania per la seva col·laboració durant el primer any de pandèmia.

Si el 23 d’abril de l’any 2020, BSA va omplir de paraules de reconeixement el llibre commemoratiu, l’any 2021 l’audiovisual ha estat el protagonista de la iniciativa que destaca el compromís, professionalitat i responsabilitat dels diferents agents de salut. 

Vídeo disponible al Canal Youtube de BSA:

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,614SeguidoresSeguir
11SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles