26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

Els Mossos d’Esquadra detenen un home per cometre furts a persones vulnerables d’edat avançada a Badalona

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Badalona van detenir, dijous passat, un home de 50 anys com a presumpte autor de dos delictes de furt.

En tots dos casos, comesos el 24 de novembre i el 26 de maig, l’autor va seguir un mateix patró: primer de tot seleccionava víctimes que veiés pel carrer que fossin d’edat avançada i hi començava a parlar com si es coneguessin de tota la vida. Un cop tenia guanyada la seva confiança i les víctimes es creien que realment el coneixien, aconseguia entrar fins a casa seva i, un cop a dins, sostreure tots els objectes de valor que pogués.

En el primer robatori va robar-li a una dona de 92 anys arracades, tres anells d’or i un moneder, mentre que en el segon robatori va poder sostreure 600 euros en efectiu que la víctima, una dona de 81 anys, acabava de treure d’una entitat bancària.

El 13 de juny, agents de la Unitat d’Investigació de Badalona van veure pel carrer el presumpte autor que anava agafat d’un home d’edat avançada. En fer les comprovacions pertinents, els policies van descobrir que havia fet creure a l’home, de 87 anys, que es coneixien de tota la vida, quan realment no es coneixien de res.

La ràpida actuació dels investigadors no només va permetre detenir l’home com a presumpte autor dels dos fets, si no que va servir per evitar un altre possible robatori que es disposava a cometre.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials per delictes contra el patrimoni comesos a persones d’edat avançada, va passar dissabte passat a disposició judicial.

Altres Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles