26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

47 persones en situació d’atur s’incorporen al Pla d’Ocupació ‘Badalona Treballa’

47 persones treballaran durant els pròxims sis mesos, a través del Pla d’Ocupació “Badalona Treballa”, desenvolupant feines de millora i arranjaments en edificis municipals, escoles públiques, biblioteques i espais públics de la ciutat.

Aquest Pla d’Ocupació, per a persones en situació d’atur més grans de 45 anys i residents a Badalona, es porta a terme amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, mentre que el procés de selecció ha anat a càrrec de l’equip tècnic del Servei d’Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO).

La segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Impuls Econòmic i Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern, Cristina Agüera, ha donat a la seu de l’IMPO la benvinguda als nous treballadors i treballadores. Els principals perfils tècnics escollits han estat: operaris de pintura; operaris de neteja; oficials de jardineria; lampista-electricista i de l’àrea de la construcció com manobres o paletes.

La segona tinenta d’alcaldia ha destacat que aquest Pla «Badalona Treballa» té un doble vessant molt positiu: “per una banda es generen oportunitats laborals per als veïns i les veïnes de Badalona que tenen dificultats per accedir al mercat laboral i, d’altra, que aquests treballadors faran una gran feina per ajudar a la millora d’equipaments i espais municipals”.

Dins del procés de selecció i de formació, l’IMPO també ofereix a totes les persones que s’han incorporat a aquest pla d’ocupació, formació per a la millora de les competències digitals.

Altres Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles