26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

Paco Candela actuarà en la 7a edició del Festival de Música Gran Sol de Badalona

Paco Candela i l’espectacle Konjaleo són els protagonistes de la 7a edició del Festival de Música Gran Sol que es celebrarà el dies 21 i 24 de juny a l’amfiteatre del parc del Gran Sol del barri de Llefià de Badalona situat al carrer d’Àsia, cantonada amb el carrer de Juan Valera. Divendres 21 de juny, a les 22 hores, actuarà el músic sevillà Paco Candela, i dilluns dia 24, a les 22 hores, el guitarrista català Diego Cortés i l’Asociación Flamenco Vivo presentaran l’espectacle flamenc Konjaleo.

Paco Candela es va iniciar en el món de la música amb 7 anys. Als 11 va entrar a formar part, com a solista, en el Grup de Dansa de Sant Ildefons de Mairena del Aljarafe, la seva ciutat natal. Quan tenia 16 anys es va introduir en el flamenc participant en concursos i intercanvis de penyes, des d’aquest moment van començar els seus primers concerts.

La seva carrera ha estat sempre lligada al flamenc i està considerat com una de les millors veus del país. Compta amb 16 àlbums i amb nombrosos premis i reconeixements.

Konjaleo, és un espectacle liderat pel guitarrista i compositor de Tordera (Barcelona) Diego Cortés, que compta amb la col·laboració de l’Asociación Flamenco Vivo de Badalona. Una producció pensada per arribar a tots els públics i que connecta amb les essències i combina qualitat tècnica, avantguarda i sentiment. A més de la guitarra flamenca com a instrument principal, l’espectacle es complementa amb una formació en la qual la percussió, les veus i el ball flamenc fan un recorregut per diversos gèneres que van des dels pals tradicionals del flamenc, a la rumba catalana i les sevillanes.Ambdós concerts són gratuïts.

La segona tinenta d’alcaldia, i regidora de l’Àmbit d’Impuls Econòmic i de Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern, Cristina Agüera, ha volgut destacar “la gran qualitat i atractiu del cartell d’aquesta edició del Festival de Música Gran Sol de Badalona, amb uns artistes de primera fila que demostra, una vegada més, que aquest Govern aposta pels actes culturals de primer nivell”.

Altres Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles