26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

El Badasport del curs 2023-2024 acaba les seves activitats amb la Badaplatja

Uns 1.360 nens i nenes de segon de primària de 37 escoles de la ciutat participaran en la Badaplatja que tindrà lloc a la platja dels Pescadors des del dimecres 12 i fins al divendres 14 de juny, de 10 a 12 hores. La Badaplatja és una activitat lúdica que consisteix en diverses accions i jocs motrius que es fan a la sorra, aquest any, amb el suport d’alumnes d’ESO de l’Institut La Riera.

La Badaplatja és la sisena i darrera activitat que tanca la 24a edició del Badasport on hi han participat les escoles Antoni Botey, Artur Martorell, Badalona Port, Baldiri Reixac, Baldomer Solà, Bufalà, Cascavell (SAB), Gitanjali, Ítaca, Joan Coret, Joan Llongueras, Joan Miró, Josep Boada, Josep Carner, Jungfrau, La Mina (SAB), Les Ciències, Lestonnac, Lola Anglada, Llibertat, Llorens Artigas, Margarida Xirgu, Mercè Rodoreda,  Miguel Hernández, Montigalà, Pau Picasso, Pere de Tera, Planas i Casals, Pompeu Fabra (SAB), Progrés, Rafael Alberti, Rafael Casanova, Salesians Badalona, Salvador Espriu, Sant Jordi, Turó d’en Caritg i Ventós Mir.

El Badasport 2023-24 està organitzat per Mestres d’Educació Física de Badalona, pel Centre de Recursos Pedagògics de la Generalitat de Catalunya i pels Serveis d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament de Badalona.

Aquestes activitats a l’aire lliure estan subjectes a les condicions meteorològiques.

Altres Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles