26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

Aquest dimecres comencen els treballs de reperfilat de la sorra de les platges de Badalona per disminuir el desnivell i millorar l’accessibilitat

La Demarcació de Costes a Catalunya començarà aquest dimecres 12 de juny a executar treballs de reperfilat de la sorra de les platges del Coco i Pont del Petroli de Badalona. El reperfilat consisteix en redistribuir la sorra que hi ha a la platja de manera mecànica per disminuir el pendent i facilitar l’accessibilitat.

Durant els pròxims dies també s’iniciarà la retirada de les restes d’antigues construccions que hi ha a les platges del Pont d’en Botifarreta,  Cristall i Barca Maria. Ambdues actuacions, el reperfilat i la retirada de restes, es preveu que estiguin enllestides abans de Sant Joan. 

Aquestes obres d’emergència formen part de les actuacions que el Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic (MITECO) ha aprovat per pal·liar els efectes del temporal Nelson a les platges de Catalunya.

La regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de Badalona, Sònia Egea, ha assenyalat que “aquestes tasques que farà la demarcació de Costes són  benvingudes perquè milloraran l’estat de la platja de Badalona pel que fa a l’accessibilitat i a la perillositat de les restes semisoterrades, però continuen suposant només una part de les actuacions que Badalona necessita”. En aquest sentit, Egea ha tornat a reiterar que les platges de la ciutat necessiten l’aportació de sorra que l’Ajuntament ha reclamat des de fa mesos i sense la qual la platja no pot recuperar la seva amplada, fet que implica el risc de perdre una de les banderes blaves obtingudes.

Altres Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles