26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

Segona edició d’”Herois i Heroïnes 2030. Ara és el moment d’actuar contra el canvi climàtic!”

Demà divendres, 7 de juny, de 16.30 a 19.30 hores joves dels instituts Barres i Ones, Pau Casals, Eugeni d’Ors, Ventura Gassol, de l’Escola Betúlia i de l’Institut Escola Rafael Albert participaran en la neteja de la platja i el mar dins del projecte “Herois i Heroïnes 2030. Ara és el moment d’actuar contra el canvi climàtic!”, amb motiu de la commemoració del Dia Mundial dels Mars i Oceans que es celebra el dia 8 de juny.

“Herois i heroïnes 2030” és un projecte impulsat pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Badalona i organitzat des del Badiu Jove amb la col·laboració de l’Espai Mar CNB. Aquesta iniciativa neix amb la voluntat que els joves de la ciutat prenguin consciència, a través de la interacció amb el medi, de com l’acció humana afecta el mar i les platges.

La neteja es portarà a terme des de tres punts diferents: la platja; el passeig i el mar. Un cop acabada la neteja, es farà una cloenda lúdica-festiva amb tots els participants.

Una part dels residus recollits seran utilitzats per a una nova exposició artística que s’instal·larà, durant la tardor de 2024, a la Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme.

Altres Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles