24.1 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

La biblioteca de Can Casacuberta aborda les seves obres de reforma

La biblioteca de Can Casacuberta aborda els treballs definitius de reparació de la coberta i de la climatització. La biblioteca tancarà portes a partir d’aquest divendres 7 de juny i  romandrà tancada mentre durin les obres. Des del pròxim dilluns, 10 de juny, la biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté passarà a tenir el paper de biblioteca Central i, per tant, obrirà en horari complert de dilluns a divendres de 09.30 a 20.30 hores i dissabtes de 9.30 a 13.30 hores.

També durant el mes de juny es reforçarà la sala d’estudis del Centre Cultural El Carme amb l’obertura d’una nova sala en horari de 16 a 20.30 hores. D’altra banda, a partir de l’1 de juliol, també al Centre Cultural El Carme, situat al carrer de Francesc Layret 78-82, s’obrirà un espai infantil de lectura i de préstec de dilluns a divendres de 16.30 a 20 hores.

Obres definitives

Les obres que ara s’inicien a la Biblioteca Central Urbana Can Casacuberta posaran punt final als problemes de goteres i de climatització que pateix aquest equipament des de fa temps i a cinc anys en els quals s’han produït tancaments temporals constants, amb les consegüents molèsties i problemes per als usuaris. Els treballs està previst que tinguin una durada d’entre sis i set mesos.

Altres Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles