26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

El Teatre Blas Infante serà l’escenari de la 4a edició de la Badabandes

El Teatre Blas Infante (carrer d’Andrés Segovia, 45) acull dimarts 11 de juny, de 10.30 a 13 hores, la 4a edició de la Badabandes, la trobada de bandes de música moderna de les escoles de Badalona.

La Badabandes és una mostra de cançons creades i interpretades en directe per dos -cents nois i noies de 6è, utilitzant la veu i instruments propis de les bandes musicals: bateria, teclat, baix, guitarra i altres. La Badabandes 2024 compta amb la participació de vint-i-set grups de les escoles Antoni Botey, Lola Anglada, Salvador Espriu, Turó Caritg, a més de l’actuació de la Botey Band.

La Badabandes i aquest concert donen continuïtat al projecte «De la inspiració a l’escenari» fent realitat i compartint el somni de qualsevol artista, que és interpretar en un escenari la seva pròpia creació.

La 4a Badabandes està organitzada pels mestres de música de les escoles Antoni Botey, Lola Anglada, Salvador Espriu, Turó Caritg i pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de Badalona Cultura.

Altres Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles