24.1 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

Els veïns de Badalona ja han exhaurit els 75.000 mocadors de Festes de Maig dissenyats per Lorenzo Caprile

El mocador de Festes de Maig dissenyat de manera altruista pel modista d’alta costura Lorenzo Caprile ha estat tot un èxit entre els veïns de Badalona, que han exhaurit els 75.000 mocadors fabricats aquest any. Aquests 75.000 mocadors suposen la xifra més alta pel que fa a la distribució d’aquest element imprescindible de les Festes de Maig de la ciutat.

El mocador s’ha venut al preu d’un euro. És de color blanc amb decoració en blau i el mateix Lorenzo Caprile va explicar que s’havia inspirat en els colors de Badalona, de la bandera i del blau del mar i en les greques dels mosaics de la ciutat de Baetulo que es conserven al Museu de Badalona.

Aquesta ha estat la primera vegada que Badalona ha tingut un mocador de Festes dissenyat per una figura internacional del món de la moda. L’alcalde, Xavier Garcia Albiol, va conèixer Caprile en el seu anterior mandat i a l’inici de l’actual mandat va posar-se en contacte amb ell per fer-li la proposta de dissenyar el mocador. L’alcalde s’ha mostrat molt satisfet per l’acollida dels veïns de Badalona a aquesta iniciativa. “Estic especialment content perquè el disseny del mocador s’inspira en elements que tenen a veure amb Badalona, això ha agradat molt i així ho han demostrat els veïns, que hi han apostat amb entusiasme”, ha explicat Garcia Albiol. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles