24.1 C
Badalona
lunes, julio 15, 2024
spot_img

Badalona acull per primera vegada la cantata La Clika  

El Teatre Margarita Xirgu de Badalona, acollirà el dijous 1 de juny, a les 12 i a les 16 hores, la cantata La Clika (que a més de ser un grup d’amics i amigues inseparables d’una escola imaginària) és un projecte sociomusical impulsat per les Cases de la Música que des de fa més de vint anys treballa en el sector musical, en els àmbits de la formació, creació, participació i organització de concerts. 

Aquesta iniciativa consisteix en l’aprenentatge de diverses cançons que parlen de l’amistat, dels sentiments, dels somnis, del respecte al medi ambient, de la col·laboració…amb la voluntat de ser un eina per treballar la música en viu a les escoles i potenciar els valors universals. 

A Badalona hi participaran tres-cents vint-i-cinc alumnes de 1r, 2n i 3r de primària de set escoles que interpretaran, en directe, les cançons d’aquesta cantata creada per les Cases de la Música, amb l’acompanyament de sis músics. 

Les escoles que hi participen son aquestes:  

– Bufalà, Lestonnac i Ocata, a les 12 hores. 

– Les Ciències, Margarida Xirgu, Minguella i Salvador Espriu, a les 16 hores. 

Des de les Cases de la Música s’ofereixen als mestres de cada escola recursos pedagògics que estructuren l’aprenentatge de les cançons (composades per membres dels grups Xiula, Gertrudis o Xerramequ.) i les coreografies que ajuden a interioritzar l’univers que La Clika representa.  

Aquesta és la cinquena edició de la cantata La Clika en la que hi participen més de 17.000 infants de 420 escoles de Catalunya, Andorra, Illes Balears i Catalunya Nord. 

La cantata La Clika està organitzada per les Cases de la Música amb el suport del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona i de Badalona Cultura. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles