25.4 C
Badalona
miércoles, julio 17, 2024
spot_img

Comença la retirada de restes d’antigues edificacions a la platja del Cristall de Badalona 

Avui dimarts 16 de maig han començat els treballs per retirar les restes d’antigues edificacions que hi ha a la sorra de la platja del Cristall de Badalona. Aquestes restes van quedar al descobert després de la pèrdua de sorra provocada pels darrers temporals, especialment el que va afectar el litoral badaloní el passat mes de febrer.  

L’actuació, que està executada pel Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, tindrà una durada aproximada de deu dies. A més de la retirada de restes a la platja del Cristall, es farà un repàs a la platja del Pont d’en Botifarreta per a treure qualsevol runa que es pugui trobar.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles