25.4 C
Badalona
miércoles, julio 17, 2024
spot_img

Badalona commemora aquest dissabte 11 de març el Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme 

L’Ajuntament de Badalona s’adhereix al minut de silenci amb motiu del Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme. L’acte se celebrarà demà dissabte, 11 de març, a les 12 hores, a la plaça de la Vila de Badalona i comptarà amb l’assistència de regidors i regidores dels diferents grups municipals de l’Ajuntament. L’acte consistirà en una ofrena floral davant la placa commemorativa que hi ha en record de les víctimes de l’11M i en un minut de silenci per recordar i mostrar el suport a les víctimes i les seves famílies. 

Recordem que la Unió Europea dedica l’11 de març al record de les víctimes d’atacs terroristes, a les seves famílies i als seus amics. L’11 de març és precisament la data en què va tenir lloc l’atemptat a Madrid que va acabar amb la vida de cent noranta-una persones i mes de mil vuit-centes ferides.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles