24.1 C
Badalona
lunes, julio 15, 2024
spot_img

Talls de trànsit durant la celebració de la Copa del Rei Badalona 23  

L’Ajuntament de Badalona aplicarà durant els pròxims dies diverses mesures que afectaran la mobilitat durant la celebració de la Copa del Rei ja que s’hauran de tallar al trànsit alguns carrers i també es prohibirà l’estacionament de vehicles en algun cas.  

Les restriccions afectaran bàsicament algunes de les àrees de la ciutat on es desenvoluparan aquests pròxims dies les diferents Fan Zones, uns espais de lleure situats a la via pública que acolliran una àmplia i variada programació d’activitats musicals, culturals i esportives.  

L’Ajuntament de Badalona recomana utilitzar de forma prioritària el transport públic durant tots aquests dies tant per acudir als partits de la Copa del Rei i de la Minicopa Endesa com a totes les activitats lúdiques i culturals organitzades a les Fan Zones. 

Tall de trànsit de l’avinguda del Marquès de Mont-roig i del carrer de Ponent 

Al voltant del Palau Municipal d’Esports, del 14 al 20 de febrer es tallarà al trànsit de vehicles a l’avinguda del Marquès de Mont-roig, entre els carrers de Ponent i d’Antoni Bori, i al carrer de Ponent, entre els carrers de Ramon Llull i de Baldomer Solà. També hi haurà talls puntuals de trànsit a l’avinguda d’Alfons XIII, entre els carrers de Ponent i de Pau Claris, i estarà prohibit l’estacionament del carrer d’Antoni Bori, entre les avingudes del Marquès de Mont-roig i d’Alfons XIII, i en el carrer de Pau Claris. 

Tall de trànsit de l’avinguda del Doctor Bassols i del carrer d’Àsia 

L’avinguda del Doctor Bassols, entre el carrer de Londres i l’avinguda d’Àfrica, i el carrer d’Àsia, entre l’avinguda del Doctor Bassols i el carrer de Juan Valera, es tallaran al trànsit de vehicles del 14 al 19 de febrer amb motiu de la celebració de la Minicopa Endesa de bàsquet que tindrà lloc al Poliesportiu Llefià. 

Tall de trànsit dels carrers de Ramon Martí i Alsina i de Josep Maria Sert 

Els carrers de Ramon Martí i Alsina i de Josep Maria Sert quedaran tallats al trànsit de vehicles el divendres 17 i el dissabte 18 de febrer amb motiu de la celebració de La Nit de la Copa. Durant aquests dos dies també estarà prohibit aparcar en aquests carrers. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles