19.4 C
Badalona
viernes, abril 19, 2024
spot_img

El Museu de Badalona acull una conferència per promoure la salut mental en l’adolescència

El pròxim dimecres 15 de febrer a les 18 hores, el Museu de Badalona acollirà la conferència «Com promoure i acompanyar la salut mental en l’adolescència». La xerrada anirà a càrrec del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes i s’emmarca en el Programa de Formació per a Famílies del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.  L’acte és obert a totes les persones de la ciutat interessades en aquest tema. 

En els darrers anys s’ha posat en relleu la importància de la salut mental i emocional dels infants i joves, especialment, en el moment de l’adolescència. Les mares i pares, són habitualment conscients dels riscos associats i és un aspecte que els preocupa, però que en moltes ocasions no saben com abordar-lo per manca de coneixements i eines.  És per això que en aquesta conferència s’explicarà com promoure la salut mental dels infants i com acompanyar-los en aquest moment vital en el qual necessiten suport emocional i l’estima de les persones més properes.  

La segona tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó, ha animat el veïnat de Badalona a “participar en aquesta activitat, que pot ajudar tothom a trobar recursos per tenir una millor comunicació i saber donar suport als infants i joves”. Llauradó ha detallat que “des de la regidoria d’Educació estem preparant mesures i campanyes informatives destinades a infants i adolescents per tal de millorar la prevenció de la salut mental i promoure-la per conscienciar tant a la família com a l’entorn escolar”.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles