8 C
Badalona
lunes, enero 30, 2023
spot_img

La III edició de la Fira Animalbada tindrà lloc el 10 de desembre a la plaça dels Països Catalans 

La plaça dels Països Catalans, al barri del Progrés, acollirà el pròxim dissabte 10 de desembre, entre les 10 i les 19 hores, l’Animalbada, la III edició de la Fira animalista de l’adopció i promoció del voluntariat. 

La Fira Animalbada, una fira molt bèstia! començarà a les 10 del matí amb la benvinguda de la regidora de l’Àrea de Benestar Animal de l’Ajuntament de Badalona, Rosa Trenado i amb la presentació de les entitats animalistes participants a la Fira.  

Les carpes instal·lades a la plaça acolliran xerrades i presentacions de projectes i, en el cas de la carpa infantil, tindran lloc diversos tallers dirigits als més petits. D’altra banda, durant tota la jornada es podrà veure un curtmetratge i projecció de fitxes descriptives d’animals en adopció. Precisament, i a la tarima central, es faran dues desfilades de gossos en adopció. Els dos passis tindran lloc a les 13 i a les 18 hores. 

Conscienciar sobre el benestar dels animals i l’adopció responsable 

La regidora de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona, Rosa Trenado, ha manifestat que: “l’objectiu d’aquesta fira és molt clar: conscienciar sobre l’adopció responsable, el no abandonament i la cura i benestar dels animals. Des de l’Ajuntament hi ha col·laboració i una implicació directa amb les entitats animalistes per a complir aquest propòsit i, per això, destaquem la importància de la fira per a donar a conèixer a la ciutadania tant el treball de l’Ajuntament, com el de les protectores de la nostra ciutat”. La regidora ha animat “a tots els veïns i les veïnes a visitar la fira i gaudir de totes les activitats que hi haurà al llarg de tot el dia”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,629SeguidoresSeguir
11SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles