15.9 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona impulsa la campanya «Comerços contra les violències masclistes» 

L’Ajuntament de Badalona ha posat en marxa la campanya «Comerços contra les violències masclistes» en el marc de la programació d’activitats que s’està fent durant tot aquest mes per reivindicar el 25 de novembre, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.  

La iniciativa consisteix a posar en un lloc molt visible dels establiments i comerços de la ciutat un cartell amb el lema “Comerç contra la violència masclista” i informació sobre els recursos que disponibles per donar suport a les víctimes d’aquests actes delictius.  Els cartells permeten informar a totes les dones que poden estar patint situacions i episodis de violència masclista, així com al seu entorn més proper, dels telèfons d’atenció que tenen a la seva disposició: la línia 900 i el 112, el 016 i WhatsApp d’atenció immediata; el SIAD i la Guàrdia Urbana. Cal recordar que tant la línia 900 com el 016 no deixen rastre en les factures.   

Amb l’enganxada d’aquests cartells també es busca implicar els establiments i els comerços en el compromís i el suport ciutadà a les dones i infants víctimes de les violències masclistes. Enguany es vol donar més difusió a la campanya aprofitant l’impuls comercial que suposa el Black Friday, que coincideix amb el Dia Internacional per l’erradicació de la violència envers les dones. Per aquest motiu, entre avui dimarts dia 15 i demà, dimecres 16, es repartiran 500 cartells a totes les zones comercials de la ciutat, inclosos els mercats perquè els comerciants els puguin enganxar en els seus establiments.   

La 2a tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó, ha remarcat que “per combatre les violències masclistes és imprescindible que s’impliqui tota la ciutadania”. En aquest sentit, Llauradó ha explicat que “en aquesta campanya hem implicat la Federació d’Associacions de Comerciants de Badalona per fer d’aquesta lluita un acte de corresponsabilitat”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles