18.9 C
Badalona
viernes, marzo 29, 2024
spot_img

Alumnes de l’institut La Pineda presenten a l’Escola del Mar l’exposició “De La Pineda al mar” 

L’Escola del Mar, Centre d’Estudis Marins de Badalona, acull l’exposició “De La Pineda al mar” un projecte fotogràfic realitzar per alumnes de 1r i 2n d’ESO de l’Institut La Pineda amb imatges dels espais i les persones que van trobar i conèixer al llarg del camí traçat entre la pineda que hi ha darrere l’institut i el mar. 

Entre els mesos de març a maig de 2022, alumnes de l’aula d’acollida de l’Institut La Pineda, al barri de Sant Crist de Can Cabanyes, van treballar amb el fotògraf Eugeni Gay en el marc del programa Fotografia en curs. Durant el procés, van retratar espais i persones que van trobar entre la pineda que l’institut i el mar. En les sessions de treball i amb la trobada amb els pescadors a la Confraria de Badalona, van descobrir diferents transformacions de la ciutat i molts records relacionats amb el mar. 

L’exposició és una tria de totes les fotografies realitzades, acompanyades per les reflexions i els pensaments dels alumnes participants i es podrà veure fins al 18 de novembre, de dilluns a divendres de 10 a 14 hores. 

El projecte de Fotografia en curs, de l’associació A Bao A Qu, ha comptat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Badalona i el suport de Wonder Photos Shop. 

En aquest projecte fotogràfic realitzat per alumnes de 1r i 2n d’ESO de l’aula d’acollida de l’Institut La Pineda han participat: Jhoan Alexander, Adam Yhovany Diaz Guzmán, Katerin Lohany Garcia, Maria José Hernández Estrada, Hassan Iftikhar, Sumaim Khan, Chicel López, Bobby Osorio,  Ismael Rivas, Sebastian Rares Rusu, Arman Safdar, Qasim Shahid, Ishmeet Singh, Elmer Nohe Velasquez, Xiangrun Ye (alumnes) i l’acompanyament del docent Òscar Bermell i el fotògraf Eugeni Gay.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles