19.4 C
Badalona
viernes, abril 19, 2024
spot_img

L’alcalde de Badalona es reuneix amb la vogadora badalonina Helena Merino per reconèixer els seus èxits amb el Club de Rem Olímpic Orio 

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, acompanyat de la 4a tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut, Teresa González, s’ha reunit aquest matí a la Casa de la Vila amb la vogadora badalonina Helena Merino per mostrar-li el reconeixement de l’Ajuntament pels seus èxits amb el Club de Rem Olímpic Orio. Durant la trobada, l’alcalde ha entregat a l’esportista un placa commemorativa de la ciutat gravada amb el seu nom.  

Helena Merino Mateu va néixer a Badalona l’any 1997 i va iniciar-se en el rem l’any 2009. Després de passar pels clubs de rem la ciutat, l’any 2018 Merino va traslladar-se al País Basc, on el rem és un esport amb molta tradició i nivell. Allà va competir amb els clubs d’Hernani i Zumaia, fins a incorporar-se la passada temporada al Club de Rem Olímpic Orio, on aquest any s’ha proclamat campiona de la lliga basca Euskotren i de la Bandera de la Concha, una de les competicions més prestigioses en el món del rem.  

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha traslladat a la vogadora “el gran orgull que sentim com a ciutat de tenir a una de les nostres veïnes competint i guanyant amb un dels millors clubs i en les competicions més importants en l’àmbit del rem”. “L’Helena és un exemple del gran talent esportiu que hi ha a la ciutat i també de la qualitat dels equips formatius de Badalona en tota mena de disciplines esportives”, ha destacat l’alcalde.  

Helena Merino ha agraït a l’alcalde “aquesta rebuda a l’Ajuntament que, sincerament, no m’esperava” i ha remarcat que “per a mi és molt valuós el reconeixement de la meva activitat a la ciutat perquè també serveix per a promocionar el meu esport i visibilitzar que hi ha moltes altres disciplines més enllà del futbol o el bàsquet que són igual de divertides i beneficioses”.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles