25.4 C
Badalona
miércoles, julio 17, 2024
spot_img

L’Hospital impartirà un taller de RCP a la Plaça de la Vila de Santa Coloma de Gramenet

Coincidint amb el Dia Mundial de la Reanimació Cardiopulmonar, que se celebra el proper 16 d’octubre, els professionals del Grup de Treball de RCP de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant organitzaran un taller pràctic per sensibilitzar sobre la importància d’actuar el més aviat possible quan algú pateix una aturada cardiorespiratòria (ACR).

El diumenge, 16 d’octubre, a partir de les 11 hores, un equip de professionals de la FHES instal·laran una carpa a la Plaça de la Vila de Santa Coloma de Gramenet i oferiran un taller pràctic de Reanimació Cardiopulmonar Bàsica adreçat a adults i un altre adreçat a infants. Aquesta iniciativa ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i de la fruiteria Horta Meya.

L’ACR és una interrupció sobtada, inesperada i potencialment reversible de la respiració i la circulació habitualment originada per una arrítmia o trastorn del ritme cardíac. En molts casos, les persones afectades no presenten cap símptoma previ.

Aquest tipus d’emergència mèdica requereix d’una atenció urgent. És per això que l’actuació dels testimonis és clau fins a l’arribada dels equips d’emergències mèdiques, ja que l’inici immediat de l’RCP pot quadruplicar les possibilitats de sobreviure.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles