12 C
Badalona
jueves, abril 18, 2024
spot_img

“A l’octubre, la Salut fa cultura”, el concurs lingüístic del barri de la Salut de Badalona

De l’1 al 31 d’octubre es podrà participar en aquest concurs lingüístic en què caldrà buscar els cartells del concurs entre les més de 80 botigues i parades participants per descobrir la paraula que hi falta, omplir les dades del formulari i enviar la resposta. Cada cartell disposa d’un codi QR que enllaça directament al formulari, el qual també es pot trobar a la web breu.cpnl.cat/concursbdn. Entre les respostes correctes se sortejaran fins a 600 euros en vals de descompte, que es repartiran entre un 1r premi de 100 €, 4 premis de 50 €, 8 premis de 25 € i 10 premis de 10 €. El dia 2 de novembre es farà el sorteig i el dia 4 de novembre, a les 17.30 h, es farà el lliurament dels premis a les persones guanyadores al passeig de la Salut, amb una xocolatada popular per a tothom.
“A l’octubre, la Salut fa cultura” pretén fomentar l’ús de la llengua catalana i promoure el comerç local. S’emmarca dins el pla Ofercat, que du a terme el CNL de Badalona i Sant Adrià, el qual té per objectiu incrementar l’ús del català al comerç. Tota la informació sobre el concurs és a la web breu.cpnl.cat/badalona, on s’hi poden consultar les bases, el detall dels premis i el formulari de participació.
Aquesta actuació del CNL de Badalona i Sant Adrià s’ha dut a terme conjuntament amb l’Ajuntament de Badalona, la Federació d’Associacions de Venedors dels Mercats Municipals de Badalona i el Centre Comercial Passeig de la Salut.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles