13.6 C
Badalona
jueves, abril 18, 2024
spot_img

Els veterans del Club Joventut Badalona i del bàsquet FCB jugaran aquest dissabte a La Plana un partit benèfic a favor de la Fundació Badalona contra el Càncer

Aquest dissabte 17 de setembre a les 18 hores, el Pavelló Municipal La Plana acollirà un partit de bàsquet benèfic a favor de la Fundació Badalona contra el Càncer que enfrontarà els veterans del Club Joventut Badalona i veterans bàsquet FCB. L’enfrontament reunirà antics jugadors de la Penya i del Barça com Jordi Llorens, Dani Pérez, Ivan Corrales, Carles Marco, José Luis Galilea o Erazem Lorbek.   

Les entrades es podran comprar el mateix dia del partit al pavelló o de manera anticipada al carrer Germà Bernabé, 2, de dimarts a divendres entre les 16 i les 20 hores. El preu és de 10 euros que es donaran íntegrament a la Fundació Badalona contra el Càncer. També es pot fer un donatiu de fila 0 fent un ingrés al compte 2100-0186-52-0200655380. 

L’acte de presentació del partit s’ha fet aquest dimarts al matí a la sala de premsa de l’edifici El Viver i ha comptat amb la presència de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, la 4a tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut, Teresa González; el president i la presidenta de la Fundació Badalona Contra el Càncer, Miquel Carreras i Marisa Serra. També han assistit Rafa Jofresa, en representació dels veterans del Club Joventut Badalona, i el president dels veterans bàsquet FCB, Pedro Ansa. 

Durant l’acte, l’alcalde Rubén Guijarro ha agraït a la Fundació Badalona contra el Càncer i als veterans del Joventut i el Barça la seva implicació per tirar endavant aquest esdeveniment i ha destacat “el paper d’en Miquel Carreras i la Marisa Serra al capdavant de la Fundació, ja que són un exponent de lluita i compromís i el millor exemple de la solidaritat que caracteritza la nostra ciutat”.  

Per la seva part, la regidora Teresa Gonzalez ha transmès als organitzadors “tot el suport de l’Ajuntament en aquesta iniciativa i també en aquells esdeveniments que es puguin impulsar en el futur, ja que una de les funcions fonamentals de les institucions és donar suport a les iniciatives de les entitats que suposen una millora per a la societat”.  

El president de la Fundació Badalona contra el Càncer, Miquel Carreras, ha explicat que “és molt bonic i il·lusionant reprendre l’organització d’actes com aquest des de la Fundació després d’uns anys en què la salut i la pandèmia no ens han permès tirar endavant aquesta mena d’iniciatives”. Respecte al partit, Carreras ha assegurat que “el resultat i quin equip s’emporta la victòria no té gens d’importància, ja que en aquesta jornada qui guanya és la lluita contra el càncer”.  

El veterà Rafa Jofresa ha reconegut que “aquesta mena de partits són molt emotius perquè desperten molts records en els exjugadors i permeten retrobar-se amb amics, companys i rivals”. Pedro Ansa, per la seva part, ha afegit que “en el partit de dissabte l’emoció és encara més gran, ja que a més de totes les coses positives dels partits de veterans, en aquest cas, col·laborem en una causa solidària i recaptem diners, que és sens dubte el més important de la jornada”.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles