14.2 C
Badalona
viernes, abril 19, 2024
spot_img

Els Mossos d’Esquadra desmantellen un punt de venda de droga en una casa de Badalona

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Badalona van detenir el 29 de juliol dos homes, de 64 i 39 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els investigadors van tenir coneixement que en una casa de Badalona s’hi venien substàncies estupefaents. Un primer dispositiu va permetre corroborar els fets i van detectar un volum molt elevat de joves entrant i sortint de la casa. D’aquests joves, cinc van ser denunciats administrativament, ja que se’ls hi va localitzar droga que presumptament acabaven de comprar, principalment marihuana i haixix.

Un cop van tenir la certesa que en aquella casa s’hi venia droga, els investigadors van sol·licitar a l’autoritat judicial competent un manament d’entrada i perquisició per poder escorcollar el domicili, intervenir tota la droga que es trobés i detenir els venedors.

El dia 29 de juliol es va dur a terme l’entrada amb el resultat de la detenció de dos homes i la troballa de 326 grams d’haixix, tres plantes de marihuana i 43 grams de marihuana. Amb aquestes detencions es dona per desmantellat el punt de venda de droga.

El dia 30 de juliol els detinguts, que acumulen sis antecedents, van passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Badalona, on es va decretar llibertat amb càrrecs per als dos.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles