15.6 C
Badalona
jueves, marzo 28, 2024
spot_img

Comencen els treballs de l’estudi geotècnic necessari per fer el projecte de restauració del pont del Petroli de Badalona 

Aquest dilluns 25 de juliol han començat els treballs de l’estudi geotècnic necessari per poder fer el projecte executiu de restauració del pont del Petroli. Una empresa especialitzada agafarà mostres del subsol de 0 a 17 m de fondària per tal de conèixer el material que forma el terreny i així poder dissenyar la fonamentació de la nova plataforma del pont del Petroli. Els treballs, executats per l’empresa SOTASOL, duraran fins al pròxim dimecres 27 de juliol. 

Per realitzar l’estudi geotècnic s’agafaran mostres en dos punts: 

• Sota les columnes del pont del Petroli a la part de la platja. En aquest punt s’agafaran mostres del subsol d’uns dos metres de fondària aproximadament.  

• Sobre el mateix pont del Petroli a la punta de la passera existent. En aquest punt s’agafaran mostres del subsol de fins a 17 metres de fondària. 

Després d’agafar les mostres es faran els treballs de gabinet que organitzen i interpreten les dades obtingudes per elaborar el model geològic i geotècnic per a la correcta caracterització del terreny. 

Ateses les característiques de les actuacions que es portaran a terme, es recomana que durant les tres jornades de treball, els usuaris de la platja no s’aproximin a la zona de bany on s’estaran prenent les mostres. En aquest sentit, es recorda que es podrà demanar a les persones usuàries de la platja que canviïn mínimament la seva ubicació per afavorir la tasca dels treballadors.  

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha visitat aquest matí la zona on s’està efectuant l’actuació i ha explicat que “després de l’èxit de participació del procés per triar el model del nou pont del Petroli, comencem els treballs imprescindibles per redactar el projecte executiu de reparació de l’estructura i assegurar d’aquesta manera que el pont torna a estar disposició dels veïns i veïnes de la ciutat tan aviat com sigui possible”. L’alcalde Guijarro ha indicat que  “paral·lelament a aquesta actuació i la redacció del projecte, des del Govern municipal ja estem treballant en la licitació de les obres per no perdre ni un minut en el procés de reparació d’un dels principals emblemes de la nostra ciutat”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles