18.5 C
Badalona
sábado, abril 20, 2024
spot_img

En Comú Podem reivindica l’Orgull de Barri a la plaça Trafalgar

L’acte, presentat per l’Aïda Llauradó, candidata d’En Comú Podem a l’alcaldia de Badalo i actual Segona Tinenta d’Alcaldia de Feminismes i LGTBIQ+, ha comptat amb la participació de la Clari Organvídez, regidora a Santa Coloma i membre de l’entitat LGTBI Entetem, la Valle Alcaide, presidenta de l’Orgull Pota Blava del Prat, l’activista transfeminista Diego Genderhacker i l’escriptor i influencer Roy Galán. 

L’alcaldable d’En Comú Podem a Badalona ha assenyalat la importància de celebrar i reivindicar el valor de la diversitat als barris: “que els nostres carrers i places s’omplin d’orgull, d’alegria i de lluita pels drets LGTBI”. 

“La lluita LGTBI ha d’incloure la perspectiva de classe i antiracista. Per nosaltres, treure l’Orgull dels centres urbans i visibilitzar l’alliberament sexual i de gènere als barris és fonamental” ha continuat Llauradó.

Per la seva part, Organvídez ha afirmat que  “La manca de referents fa que moltes persones LGTBI acabin marxant a Barcelona on hi ha més espais d’oci i trobada. Però nosaltres volem ser visibiles a la nostra ciutat i crear aquí els nostres espais perquè ningú hagi de marxar”.

La part festiva de l’acte ha comptat amb el Show Drag de Ken Pollet i Alex Marteen i el concert d’Alan Neil que ha presentat el seu treball “Rave Flamenca”, una proposta que sense renunciar a les seves arrels andalusies i flamenques s’adrentra en la ruta del bakalao i la música màquina. L’Orgull de Barri dels comuns va emplenar la plaça Trafalgar de Llefià durant tot el vespre i el veïnat ha pogut gaudir dels espectacles que han reivindicat la diversitat i l’orgull també als barris populars.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles