8.1 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

BSA present a la constitució de la Taula del Pacte Nacional Salut Mental Catalunya

BSA ha estat una de les institucions convidades a l’acte per compartir la seva experiència a Badalona i, en concret, als serveis de salut mental i addicions de l’organització. Segons Pilar Otermin suposa tot un reconeixement a la feina de BSA, basat en un treball en xarxa i atenció a la persona des d’una perspectiva holística.

Esther Lobo ha apropat l’experiència i tarannà integral de BSA, fomentant el «treball col·laboratiu per part de salut, educació, drets socials, etc de forma proactiva i preventiva per millorar l’atenció a les persones amb trastorns de salut mental». De fet, en la seva intervenció ha destacat com la salut es configura per múltiples factors o determinants, la majoria d’ells aliens al sistema sanitari i amb un alt component social, tal i com defensa l’Organització Mundial de la Salut (OMS). La Dra. Lobo també ha plantejat el repte de treballar des d’una perspectiva diferent i organitzar els serveis en base a les etapes vitals de les persones (infància, jovent, adults, gent gran) i de manera integrada (vessant sanitària, social, educativa, laboral, etc.).

Origen de la Taula del Pacte Nacional de Salut Mental

El passat 24 de maig el Govern va aprovar la creació de la Taula del Pacte Nacional de Salut Mental, una mesura que vol impulsar, coordinar i assessorar en els objectius i funcions del Pacte Nacional de Salut Mental, mitjançant la participació de tot el sector -entitats i associacions, familiars i primeres persones o especialistes, i dels departaments de la Generalitat amb competències en matèria de salut mental i del món local.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles