11.7 C
Badalona
viernes, abril 19, 2024
spot_img

Núria Marín trasllada a l’alcalde Rubén Guijarro el suport de la Diputació en l’organització de la Copa del Rei de Bàsquet a Badalona 

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, ha traslladat aquest dijous a l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, el suport de la corporació a l’ajuntament badaloní en l’organització de la Copa del Rei de Bàsquet que es farà a la ciutat l’any que ve. 

El suport a la Copa del Rei s’emmarca dins de l’aposta de la Diputació de Barcelona per potenciar l’esport com una eina d’inclusió social i comunitària. A més, des de la corporació també es treballa per consolidar i millorar la xarxa d’equipaments esportius de titularitat municipal. 

Així mateix, també s’actua en el reforç de la vessant integradora de l’esport local des d’una triple perspectiva: prioritzar el suport d’activitats esportives generadores de benestar i capital social; fomentar la pràctica de l’esport i d’una vida activa en totes les franges de població, tant a les instal·lacions esportives convencionals com al medi natural i urbà per part dels governs locals i, finalment, facilitar l’accés als serveis esportius de les persones en risc d’exclusió social. 

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha valorat molt positivament la implicació de la Diputació «amb l’esdeveniment esportiu més important de Badalona en els últims 40 anys» i ha destacat que «el compromís amb la Copa que avui ens ha traslladat la presidenta de la Diputació és també un compromís amb la inclusió social vinculada a l’esport i per la consolidació d’unes instal·lacions esportives a l’altura d’una ciutat imparable com és Badalona.» «És una gran notícia per a la nostra ciutat, però també per als municipis de l’entorn, per la repercussió que tindrà un esdeveniment d’aquesta envergadura» ha afegit l’alcalde Guijarro. 

La Copa del Rei de Bàsquet es disputarà al Palau Municipal d’Esports de Badalona entre els dies 16 i 19 de febrer de 2023. Aquest pavelló, amb una capacitat per a més de 12.000 espectadors, ha acollit moments històrics de l’esport entre els quals destaca la disputa del torneig de bàsquet dels Jocs Olímpics de 1992. El Club Joventut Badalona exercirà com a club amfitrió de la competició i l’acompanyaran els set equips millor classificats al final de la primera volta de la Lliga Endesa 2022-2023. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles