15.9 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

Diumenge 29 de maig es celebra la primera edició de la Cursa Marxa Solidària Bada Guau 

Aquest diumenge 29 de maig a partir de les 10 del matí tindrà lloc al Parc de Montigalà de Badalona la Cursa Marxa Solidària Bada Guau – 1r Memorial Ramon Plana, un esdeveniment organitzat pel club esportiu sense ànim de lucre Bubo Sports i la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona. L’import íntegre dels beneficis es destinaran a l‘associació animalista SOS DOGS de Badalona, que es dedica a rescatar gossos abandonats i maltractatsper poder donar-los una segona oportunitat mitjançant l’adopció responsable. 

La cursa tindrà un recorregut de cinc quilòmetres amb sortida i arribada al parc de Montigalà, barrejant zones d’asfalt en la zona urbana i de terra per les pistes de la Serralada de Marina. El temps màxim per completar el recorregut serà d’una hora i quinze minuts. El preu de la inscripció és a partir de 10€ i inclou un mocador per al gos, edició especial de la cursa-marxa Bada Guau. El mocador, el dorsal i altres complements, s’entregaran el mateix dia de l’esdeveniment en una carpa ubicada al costat de la sortida. També al mateix Parc de Montigalà s’instal·laran d’altres carpes d’entitats animalistes. 

Per a més informació i inscripcions: http://bsevents.cat/curses/badaguau 

Presentació de la Bada Guau 

Aquest migdia a la sala de premsa de l’edifici municipal el Viver ha tingut lloc la presentació oficial de la Cursa Marxa Solidària Bada Guau – 1r Memorial Ramon Plana. L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha agraït a les entitats animalistes “el seu compromís diari en la seva lluita contra el maltractament, l’abandonament i la feina per afavorir l’adopció solidària dels animals”, i ha afegit que “el Govern municipal dona suport a aquestes iniciatives i referma el seu compromís en l’impuls de les polítiques pel benestar animal”. 

La regidora de l’Àrea de Benestar Animal, Rosa Trenado, ha explicat que «la cursa se celebra amb dos grans objectius: el primordial, que és recaptar fons per a les protectores de Badalona, i un segon que és el foment d’activitats esportives a l’aire lliure destinades a famílies interespècies». Trenado ha destacat que «també volem conscienciar la ciutadania de la necessitat d’acabar amb el maltractament animal i fomentar l’adopció responsable i per això al final de la marxa les diferents protectores de la nostra ciutat tindran un espai per a donar a conèixer la tasca que desenvolupen». 

Per la seva banda, Miguel Artero, de BS Esports, ha assegurat que “aquesta iniciativa ha vingut per a quedar-se i tenim la intenció de fer noves edicions perquè Badalona demostrarà que és una ciutat animalista”. 

Suport a la Lucha de Abril 

A banda del suport a l’entitat SOS DOGS, la Bada Guau també és solidària amb l’Associació “La lucha de Abril” aportant els diners que es recaptin amb la compra d’un clauer solidari. Aquesta associació la van crear l’any 2020 els pares de l’Abril, una nena de Badalona afectada per una malaltia minoritària que només tenen unes 45 persones al món. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles