20.9 C
Badalona
martes, octubre 3, 2023
spot_img

La Fundació Roca i Pi col·labora amb 36 entitats de Badalona per contribuir a la seva tasca social l’any 2022

El 7 d’abril la Fundació Llegat Roca i Pi ha signat nous convenis de col·laboració amb 25 entitats socials de Badalona amb l’objectiu de contribuir a l’acompanyament que fan a persones i famílies en risc d’exclusió social a la ciutat. També cal afegir la col·laboració amb 11 parròquies de la ciutat i comunitats dins del projecte de la targeta solidària per adquirir aliments.

La col·laboració es realitza en el marc d’un Programa de convenis que concreta aportacions econòmiques de la Fundació Roca i Pi a les entitats amb la finalitat de reforçar la seva tasca. Roca i Pi dona suport i fa també seguiment i avaluació dels projectes en què col·labora.

Aquest any 2022 la Fundació Llegat Roca i Pi té previst aportar 562.710 euros a les entitats socials i parròquies, una quantitat molt similar a la de l’any 2021. El major percentatge (més d’un 30%) es destinarà de nou a l’àmbit d’infància i joventut per acompanyar nens i joves en situació de risc d’exclusió social als barris de Badalona.

Representants de les entitats incloses al Programa de convenis de col·laboració a la seu de la Fundació Roca i Pi

Altres dels àmbits on treballen les entitats socials que formen part del Programa de convenis són l’acompanyament a persones nouvingudes, a adults en situació d’exclusió, a gent gran i a persones amb discapacitat. També destaca l’atenció a necessitats bàsiques.

“A través del Programa de convenis amb entitats socials de Badalona es dóna compliment a la missió de la Fundació Llegat Roca i Pi d’acompanyar a persones i famílies en situació de vulnerabilitat a la ciutat. Cal entendre aquesta vulnerabilitat des d’una visió àmplia i en contacte amb les necessitats de les persones que la pateixen, més encara en moments de crisi com l’actual”, destaca Mijail Acosta, director general de la Fundació Llegat Roca i Pi.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,635SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles