12.1 C
Badalona
martes, abril 23, 2024
spot_img

Comença l’enderroc de l’antic mòdul de la Guàrdia Urbana de Badalona ubicat al passeig Marítim 

Avui han començat les tasques per enderrocar l’antic mòdul de la Guàrdia Urbana de Badalona ubicat a la platja del Pont d’en Botifarreta, al barri de Casagemes. Aquesta actuació, que s’emmarca dins del projecte de remodelació del passeig Marítim de Badalona entre el carrer de Sant Domènec i el carrer del Torrent de Vallmajor, tindrà una durada aproximada d’un mes i suposarà guanyar una superfície de 350 m² de platja que ja estarà disponible per aquest estiu.  

L’alcalde Rubén Guijarro, juntament amb la regidora de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat, Rosa Trenado, i el tercer tinent d’alcaldia i regidor del Districte 1, David Torrents, ha visitat aquest matí el punt on s’executa l’actuació. L’alcalde Badalona ha destacat que “l’enderroc era una necessitat perquè el mòdul porta molts anys inactiu i la seva desaparició ens permet tenir més zona de sorra en un context de regressió del litoral que hem d’afrontar urgentment”. En aquest sentit, Guijarro ha assegurat que “necessitem actuacions a curt, mitjà i llarg termini per estabilitzar les nostres platges; per això demanarem al ministeri una aportació de sorra immediata que possibiliti que la costa de Badalona estigui en bones condicions aquest estiu i que per als pròxims anys l’AMB executi la construcció de dics de contenció que evitin que les platges es vegin afectades de manera recurrent pels temporals”.   

Pel que fa al futur, Guijarro ha explicat que “estic en contacte permanent amb diversos alcaldes del Maresme perquè des de Badalona liderem un front comú per reclamar al Ministeri per a la Transició Ecològica i al Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana una actuació que permeti modificar la ubicació actual de les vies del tren al pas pels nostres municipis, ja que, si no entomem aquest repte amb celeritat, serà el mar qui acabarà destrossant la infraestructura”.       

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles