18.5 C
Badalona
sábado, abril 20, 2024
spot_img

Formació i Treball impulsa una nova delegació al Barcelonès Nord en aliança amb la Fundació Llegat Roca i Pi

La Fundació Formació i Treball impulsa una nova delegació al Barcelonès Nord en aliança amb la Fundació Llegat Roca i Pi. Es tracta d’una nova nau ubicada al Polígon Industrial Badalona Sud, al carrer de la Mora número 23. Amb aquest nou espai es vol generar impacte social i econòmic en el territori a través dels diferents programes de formació i d’inserció sociolaboral de les dues fundacions i amb una oferta de contractació responsable de serveis a les empreses, amb la marca iServeis. La ubicació a la ciutat de Badalona significa una aposta estratègica per la generació de llocs de feina que millorin l’ocupabilitat de persones en risc d’exclusió social en el territori. Es consolida així l’aliança i el compromís de les dues entitats amb el mateix projecte. 

La nova delegació comptarà amb un equip de 26 persones, de les quals 10 seran treballadores i treballadors d’inserció que es dedicaran a la línia de serveis. Es preveu que aquesta activitat econòmica ofereixi un entorn on alumnes dels diversos itineraris formatius puguin realitzar pràctiques en un entorn de treball real. Això facilitarà l’aprenentatge de nous oficis i la integració final en el mercat de treball.

El 20 de gener s’ha inaugurat el nou espai amb la presència de l’alcalde de Badalona Rubén Guijarro, que ha insistit en la “importància de l’ocupabilitat i de la creació d’oportunitats” i ha agraït la confiança en la ciutat per a la nova ubicació de la delegació. Per la seva banda, des de la direcció de les entitats implicades, Xavier Puig, codirector de Formació i Treball, i Mijail Acosta, director de la Fundació Llegat Roca i Pi, han remarcat que apostar per la inserció laboral és acció social enfocada a la inclusió i que cal treballar estratègicament en xarxa per fer possible projectes en aliança com el que representa aquesta nova delegació. 

L’aliança entre les dues entitats es va constituir l’octubre del 2019 i va significar un pas endavant en una relació ja establerta des del 2014 amb l’obertura del Taller Sant Isidre, un centre sòcio-ocupacional dirigit a persones sense llar. El conveni de col·laboració i el compromís econòmic de la Fundació Llegat Roca i Pi en aquest projecte és una opció estratègica per promoure un programa d’inserció laboral a la ciutat de Badalona com a mitjà per combatre l’exclusió laboral i social i oferir oportunitats d’accedir al mercat de treball als col·lectius més vulnerables.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles