18.3 C
Badalona
viernes, abril 19, 2024
spot_img

Aïda Llauradó i Joan Carles Gallego presenten els acords dels Pressupostos 2022 pactats entre En Comú Podem i el Govern

Ahir Aïda Llauradó, presidenta de Badalona En Comú Podem i Segona Tinent d’Alcalde, i Joan Carles Gallego, diputat d’En Comú Podem al Parlament, van realitzar una roda de premsa per anunciar els acords que han arribat els comuns amb el govern de la Generalitat per l’aprovació del Pressupost per aquest any. L’acord va ser anunciat a finals de 2021 i a Badalona destaca la partida i el compromís per la construcció del nou Institut La Riera.

Els comuns s’han mostrat satisfets per les negociacions dutes a terme per assolir aquests pressupostos que tindran una repercussió positiva i immediata a tota Catalunya i amb partides i accions específiques a Badalona. En un moment on les necessitats socials han augmentat a causa de les conseqüències de la pandèmia de la Covid-19 aquests pressupostos donen noves eines per lluitar per la igualtat d’oportunitats.

Joan Carles Gallego ha defensat les iniciatives que es duran a terme amb aquests pressupostos i han estat defensades per En Comú Podem, com l’augment de drets fiscals per les famílies monomarentals, augment del lloguer social, més atenció per la salut mental i el dentista públic, proposta estrella que ha dut a terme l’alcaldessa Ada Colau a l’Ajuntament de Barcelona.

Aïda Llauradó ha explicat que aquest trimestre s’ha d’iniciar la contractació de l’empresa que farà l’Institut, ha afegit també que «cal seguir treballant per incloure la construcció de l’Escola Montigalà als Pressupostos i que el projecte sigui una realitat també aquest 2022. Fa més de 10 anys que reivindiquen deixar els barracons i tenen un projecte educatiu de referència» ha reivindicat la líder dels comuns a Badalona i Segona Tinent d’Alcalde de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030 de l’Ajuntament de Badalona.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles