14.2 C
Badalona
viernes, abril 19, 2024
spot_img

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i el primer tinent d’alcaldia, Àlex Montornès, visiten les instal·lacions del Grup La Pau

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i el primer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID, Àlex Montornès, han visitat aquest matí les instal·lacions del Grup La Pau, ubicades al camí de la Pelleria, del barri de Bonavista de Badalona i han mantingut una reunió de treball amb el president del Grup La Pau, Vicenç Chicharro, i el director financer de la cooperativa, Jordi Alonso. El Grup la Pau és una cooperativa, fundada l’any 1983, que presta servei de transport sanitari, adaptat i serveis preventius a Catalunya i Euskadi. 

La trobada forma part de l’agenda de visites a les empreses amb un pes important en el teixit productiu de la ciutat per conèixer de primera mà les seves necessitats i col·laborar en el seu creixement. El primer tinent d’alcaldia, Àlex Montornès, ha destacat que “amb aquestes trobades volem deixar molt clar que aquest Govern Municipal fa costat a les empreses i una mostra d’això és que hem previst destinar en el nou pressupost més de 3 milions d’euros a la millora dels polígons industrials”.  

Amb els dirigents del Grup La Pau també s’ha tractat la millora de la gestió del servei de transport adaptat per a persones amb discapacitat i mobilitat reduïda. Montornès ha recordat que “aquest servei es gestionava a través del desaparegut Consell Comarcal del Barcelonès i ara ho fem des dels municipis i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), i és aquí on podem crear noves vies de col·laboració i de sinergies amb empreses com el Grup La Pau”. Montornès ha afegit que des de l’Ajuntament s’està treballant en el desenvolupament d’un pool sociosanitari entorn de Can Ruti que faci créixer les empreses d’aquest àmbit. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles