7.3 C
Badalona
domingo, enero 23, 2022
spot_img

El pròxim dijous 20 de gener, a les 18 hores, es farà la Sessió d’audiència pública per presentar el Pla de Govern municipal 2021-2023

El pròxim dijous 20 de gener, a les 18 hores, tindrà lloc la Sessió d’audiència pública per presentar el Pla de Govern municipal 2021-2023. La sessió està oberta a tota la ciutadania i entitats interessades i es farà per via telemàtica atesa la situació sanitària actual. L’audiència pública se celebrarà a través de Zoom i també es podrà seguir per streaming. 

La presentació del Pla de Govern municipal 2021-2023 anirà a càrrec de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; i dels tinents i les tinentes d’Alcaldia del govern local. La sessió comptarà també amb la participació de tots els regidors i regidores que integren el Govern municipal. 

El Pla de Govern municipal 2021-2023 té com a objectiu impulsar amb concreció els eixos polítics fonamentals i els compromisos de mandat del govern. S’estructura en sis eixos vinculats als Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 (ODS) i conté 103 objectius i 310 actuacions prioritàries que es desplegaran durant aquest mandat. La presentació del Pla es realitza dos mesos després de la formació del nou govern. 

Per poder participar en aquesta sessió telemàtica, cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç:  

https://badalona-cat.zoom.us/meeting/register/tZUsfuGspj8tEtcXVF6qJaHocz7zWog2QuCF

La sessió també es podrà seguir per streaming a través de: http://endirecte.badalona.cat/ 

Altres Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3,391FansMe gusta
1,592SeguidoresSeguir
11suscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles