16.9 C
Badalona
jueves, marzo 28, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona impulsa un programa per contractar 41 persones en situació d’atur durant dotze mesos

L’Ajuntament de Badalona, a través del servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO) seleccionarà i contractarà, a través de la derivació que faci el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), durant 12 mesos, a 41 persones aturades mitjançant una nova edició del programa “Treball i Formació”. 

En concret hi ha dues línies d’actuació: 

  • La Línia MG45: 20 persones de 45 anys o més que estiguin en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades. 

     
  • I la Línia DONA: 21 dones aturades que compleixin una d’aquestes dues situacions: 

    SITUACIO A) Dones en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades, víctimes de violència masclista. Tindran caràcter preferent, les dones que siguin mares monoparentals. 

    SITUACIÓ B) Dones en situació d’atur de llarga durada (com a mínim 6 mesos durant els 24 mesos anteriors al 30/12/2021) no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni d’ajuts. 

     

Es prioritzen les dones monoparentals i les que no tinguin la cotització suficient perquè se’ls reconegui la pensió de jubilació quan arribin a l’edat ordinària de jubilació 

Les persones contractades desenvoluparan la seva feina entre el mes de febrer de 2022 i el mes de febrer de 2023 amb l’objectiu de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició d’aptituds i competències, tant professionals i tècniques, com personals i transversals. 

Aquestes persones rebran una formació transversal de 80 hores en temps de treball. 

Entre el 26 i 28 de gener l’IMPO es posarà en contacte amb aquelles persones que compleixin amb els requisits administratius i amb el perfil del lloc de treball, segons les dades facilitades per les oficines de treball del municipi per entregar un formulari d’inscripció i la data, hora i lloc de la convocatòria per a l’entrevista, que es podrà fer per mitjans telemàtics. 

Per qualsevol consulta referent a aquesta convocatòria podeu trucar al telèfon 93 460 52 00, de 9 a 14 hores, fins el 24 de gener. 

En aquest sentit, el primer tinent d’alcaldia, Alex Montornès, ha afirmat que «en un moment com el que vivim, tenim molt clar que el nostre govern apostarà sempre per les mesures que contribueixin al foment de l’ocupació a Badalona”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles