8.1 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

Badalona participa en la presentació de “Catvers: el Metavers en català” que vol configurar el futur espai virtual de les xarxes socials

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i el primer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i reconstrucció Covid, Àlex Montornès, han participat aquest matí en la presentació de Catvers: el Metavers català, un projecte del Centre Blockchain de Catalunya (CBCat). El Metavers és un incipient espai virtual on es podrà interactuar de manera virtual i immersiva. 

El Centre Blockchain de Catalunya té com a finalitat promoure l’adopció d’actius digitals i tecnologies descentralitzades (DLTs) a Catalunya mitjançant la difusió i l’alfabetització digitals. Pel que fa al Metavers, es tracta d’un món virtual al qual es pot connectar a través de dispositius, com ara ulleres de realitat virtuals, que permet als usuaris interactuar com si estiguessin dins. Esdevindran plataformes interoperables que els usuaris visitaran com fem ara a les pàgines web, però en el format d’entorns visuals interactius. Aquest és un món tecnològic que obrirà un gran ventall de possibilitats econòmiques i socials. 

El govern municipal de Badalona ha mostrat el seu compromís de participar en l’impuls d’iniciatives que serveixin per transformar el teixit productiu amb indústria de valor afegit i revertir la desindustrialització que ha patit la ciutat durant els darrers anys. Des de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Recuperació Covid s’ha apostat, des de la constitució de l’actual govern municipal, per portar la tecnologia Blockchain a Badalona. En aquest sentit, Badalona vol participar en el desenvolupament i l’aplicació d’aquestes noves tecnologies que canviaran les relacions interpersonals, empresarials i socials, i ha reiterat la seva candidatura per acollir la subseu del Centre de Blockchain de Catalunya dedicada a l’energia. Aquesta subseu estaria integrada en el futur Hub de les Tres Xemeneies, amb la participació de les empreses rellevants en aquest àmbit situades al Barcelonès Nord i el Campus de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) situat a Sant Adrià de Besòs, en una iniciativa que compta amb el vistiplau de la Cambra Territorial del Barcelonès Nord, l’entitat Restarting de Badalona i la Federació d’Empresaris de Badalona. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles