18.3 C
Badalona
viernes, abril 19, 2024
spot_img

L’alcalde de Badalona juntament amb el primer i el tercer tinent d’Alcaldia es reuneixen amb l’Associació Forquilla Badalona per mostrar el suport municipal al sector de la restauració

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, s’ha reunit aquest matí a l’edifici municipal El Viver amb representants de l’Associació Forquilla Badalona, un grup de restauradors que des de l’any 2012 col·laboren i comparteixen l’objectiu de promocionar l’oferta gastronòmica de la ciutat.
A la reunió hi han assistit la presidenta de Forquilla Badalona, Roser Fernández; i el seu secretari, Ricard Vila. També hi han estat presents el primer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID, Àlex Montornès; i el tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial, David Torrents.
A la trobada, l’alcalde i els tinents d’Alcaldia han manifestat a aquest col·lectiu el suport municipal per la situació tan complicada que ara mateix està patint el sector de la restauració. El Govern municipal també ha traslladat als representants de Forquilla Badalona la seva voluntat d’impulsar línies d’actuació per ajudar aquest sector tan perjudicat a causa de les darreres restriccions adoptades, les quals s’afegeixen a les dificultats que aquest gremi ha estat experimentant des de l’inici de la pandèmia.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles